O nas

Fersped, mednarodna špedicija, d. o. o.

Družba, ustanovljena leta 1968, se ponaša z dolgo tradicijo in izkušnjami v železniški, pomorski, cestni in letalski logistiki ter deluje v štirih različnih enotah po Sloveniji.

V letu 1997 je podjetje postalo certificirano po standardu ISO 9001, zaradi česar je eno prvih slovenskih logističnih podjetij s standardom kakovosti sistemov upravljanja.

Podjetje nudi najvišjo kakovost pri prevozu blaga v nоtranjem in mednarodnem pгometu, ki jo zagotavljajo dobro usposobljen kader z dolgoletnimi izkušnjami, razvejane logistične mгeže ter odlični odnosi s poslovnimi partnerji.

Povezave

Enote

Zaveza kakovosti

Z aktivnim delovanjem na področju kakovosti smo v družbi Fersped pričeli po pridobitvi prvega certifikata kakovosti v letu 1997 (ISO 9002). Nadaljevali smo z izboljševanjem sistema in vključevanjem sprememb ter v decembru 2000 pridobili certifikat kakovosti ISO 9001:2000, konec leta 2009 certifikat kakovosti ISO 9001:2008, konec leta 2017 pa certifikat ISO 9001:2015.

S tem smo potrdili svojo zavezanost kakovosti na nikoli končani poti izboljševanja. Vzpostavljen sistem vodenja kakovosti se bo izpopolnjeval in razvijal tudi v bodoče, saj predstavlja osnovo za izvajanje naših storitev.

Uveljaviti želimo svoje znanje in izkušnje na področju izvajanja logističnih storitev ter se uvrstiti med najboljše in najbolj razpoznavne špedicijske družbe na tem delu Evrope.