slo | eng
Domov > Blagovne skupine > ADR / IMO / Izredno
ADR / IMO / Izredno

Prevoz nevarnih snovi je zaradi velikega števila predpisov, ki urejajo to področje, zelo kompleksen proces. Prevoz nevarnega blaga se izvaja v vseh vejah prometa (cestni, železniški, ladijski in letalski).

Fersped zagotavlja visoko stopnjo varnosti prevoza nevarnih snovi v domačem in mednarodnem prometu. Prevozi se izvajajo v skladu z Zakonom o prevozu nevarnih snovi, v katerem so povzete določbe RID (železniški promet) in ADR (cestni promet). Ponujamo vam prevozne storitve za blago, ki zahteva posebno rokovanje in spada v eno izmed skupin nevarnih snovi po določbah ADR. Za prevoz nevarnih snovi po morju uporabljamo kodeks Mednarodne pomorske organizacije (IMO) IMDG.

Poleg prevoznih storitev za nevarne snovi v trdnem, tekočem in plinastem stanju izvajamo tudi storitve pomorske agencije, izdelamo trošarinske dokumente in blago tudi ocarinimo. Specializirani smo tudi za pretovor nevarnih snovi in smo izkušeni v carinskih postopkih tranzita in uvoza občutljivega, visokovrednostnega in trošarinskega blaga.

ADR, RID, IMO, DGR
Fiata SDT
Izredni prevoz je po 70. členu
Zakona o varnosti v cestnem prometu prevoz z vozilom, ki samo ali skupaj s tovorom presega predpisano ali s prometnim znakom omejeno osno obremenitev, predpisano ali s prometnim znakom omejeno skupno maso ali za posamezno vrsto vozil predpisano ali s prometnim znakom omejeno dimenzijo.

V skladu z zakonom poskrbimo za prevoz blaga in tovora izrednih dimenzij. Z usposobljenim osebjem in veliko izkušnjami na področju transporta dosegamo visoko zanesljivost in varnost pri storitvah. Pri izvedbi prevoza tovora izrednih dimenzij v domačem in mednarodnem prometu vam nudimo celovito podporo.

Tovor izrednih dimenzij, posebno rokovanje s tovoromNevarne snovi v trdnem, tekočem in plinastem stanjuKONTAKT


Sedež družbe:
Fersped, d.o.o.
Parmova 37
SI-1000 Ljubljana

Tel:
+386 1 300 71 00
+386 1 300 71 10
Fax:
+386 1 436 15 74

E-pošta:
info@fersped.siPOVPRAŠEVANJE


Izpolnite povpraševanje in nam ga pošljite, mi pa vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Vnesi povpraševanje


E-NOVICE


Prijavite se na e-novice
Ime:
E-pošta:

Fersped, d.o.o., Parmova 37, SI-1000 Ljubljana, tel: +386 1 300 71, +386 1 300 71 12, fax: +386 1 436 15 74