slo | eng
Domov > Blagovne skupine > Avtomobili
Avtomobili

Vas zanima uvoz, izvoz ali pa le prevoz osebnih, tovornih ali specialnih vozil prek Luke Koper iz / do vseh svetovnih destinacij?

Fersped se z logistiko avtomobilov ukvarja že vse od izgradnje terminala v Luki Koper leta 1996. V tem času smo s pomočjo zanesljivih poslovnih partnerjev vzpostavili učinkovito mrežo, s poudarkom na organizaciji transporta avtomobilov iz Luke Koper v vse evropske države, kot tudi iz Evrope prek Luke Koper v katerokoli prekomorsko državo.   

V sodelovanju s priznanimi svetovnimi ladjarji vam ponujamo brezhiben pomorski prevoz vozil (Roll On - Roll Off) z rednimi trajektnimi povezavami iz Kopra za vzhodni Mediteran in prevoz iz Slovenije do vseh glavnih pristanišč v svetu. V primeru kopenskega transporta s pomočjo pogodbenih izvajalcev organiziramo hiter, učinkovit in cenovno konkurenčen prevoz s kamioni ali vagoni, po potrebi pa tudi samohodno.

Pretorvor avtomobilovAvtomobilski terminal Luka Koper
Kot pri vseh ostalih blagovnih skupinah, vam tudi na področju avtomobilov omogočamo izvedbo celovitih špediterskih storitev, ki vključujejo organizacijo prevoza, carinsko zastopanjepripravo spremne dokumentacije, spremljanje tovora in obveščanje o statusu pošiljke, kontrole pri prevzemih vozil in izdajo certifikata o kakovosti, ipd.

Izkušeni in strokovno usposobljeni sodelavci so pripravljeni ustreči vsaki vaši želji, tako da vam Fersped lahko ponudi široko paleto dodatnih storitev:

  • zavarovanje tovora
  • pretovor vozil
  • skladiščenje na odprtih in zaprtih površinah
  • pregled vozil v prispetju in pred odpremo (PDI storitev), vključno z izdajo certifikata
  • mehanska popravila
  • čiščenje vozil
  • predelave vozil
  • vodenje evidenc, idr.

S pomočjo naprednega informacijskega sistema, ki omogoča izmenjavo podatkov z naročnikom, Luko Koper in Carinsko Upravo Republike Slovenije ter avtomatizirano obdelavo podatkov za pripravo odprem vozil, našim strankam zagotavljamo večjo hitrost, zanesljivost in nižjo ceno storitev.KONTAKT


Sedež družbe:
Fersped, d.o.o.
Parmova 37
SI-1000 Ljubljana

Tel:
+386 1 300 71 00
+386 1 300 71 10
Fax:
+386 1 436 15 74

E-pošta:
info@fersped.siPOVPRAŠEVANJE


Izpolnite povpraševanje in nam ga pošljite, mi pa vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Vnesi povpraševanje


E-NOVICE


Prijavite se na e-novice
Ime:
E-pošta:

Fersped, d.o.o., Parmova 37, SI-1000 Ljubljana, tel: +386 1 300 71, +386 1 300 71 12, fax: +386 1 436 15 74