slo | eng
Domov > Blagovne skupine > Kontejnerji
Kontejnerji

Bi radi distribuirali blago na varen in cenovno ugoden način ter bili pri tem deležni poenostavljenih trgovinskih, prometnih in administrativnih postopkov?

V sodelovanju z uglednimi ladijskim prevozniki vam podjetje Fersped pomaga pri izbiri optimalne rešitve prevoza blaga v univerzalnih in specialnih kontejnerjih na večini svetovnih destinacij. Ukvarjamo se z organizacijo pomorskih kontejnerskih prevozov, dostavo kontejnerjev od vrat do vrat pa omogočamo v kombinaciji s cestnim in železniškim transportom.

Za kontejnerski prevoz polnih nakladov (FCL) in zbirnih pošiljk (LCL) je primerna večina blaga široke potrošnje, paletizirano in pakirano blago, generalni in razsuti tovori ter ostalo nekvarljivo blago, ki ustreza dimenzijam in nosilnosti kontejnerja, medtem ko se hitro pokvarljivo blago prevaža v hladilnih kontejnerjih.

Kontejnerski terminal v LjubljaniKontejnerski terminal v Luki Koper
V primeru izvoza, uvoza ali tranzita blaga s kontejnerji organiziramo vse osnovne storitve, kot so polnenje (Stripping), praznenje (Stuffing), dostava stranki ali na naklad, organiziranje odpreme, spremljanje in obveščanje o lokaciji kontejnerja, ipd. Na zahtevo stranke opravimo storitve pomorske agencije, carinske formalnosti in organiziramo dodatne storitve v obliki skladiščenja, razkuževanja, čiščenja, fitosanitarnih pregledov tovora in pridobitev ustreznih certifikatov ter vseh ostalih želja stranke.

V kolikor potrebujete zanesljiv kontejnerski prevoz blaga, dopolnjen s celovito špeditersko storitvijo, se obrnite na nas. Veseli bomo vašega klica, elektronskega sporočila ali pa posredovanega spletnega povpraševanja.KONTAKT


Sedež družbe:
Fersped, d.o.o.
Parmova 37
SI-1000 Ljubljana

Tel:
+386 1 300 71 00
+386 1 300 71 10
Fax:
+386 1 436 15 74

E-pošta:
info@fersped.siPOVPRAŠEVANJE


Izpolnite povpraševanje in nam ga pošljite, mi pa vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Vnesi povpraševanje


E-NOVICE


Prijavite se na e-novice
Ime:
E-pošta:

Fersped, d.o.o., Parmova 37, SI-1000 Ljubljana, tel: +386 1 300 71, +386 1 300 71 12, fax: +386 1 436 15 74