slo | eng
Domov >Administrativne storitve > Etiketiranje
Etiketiranje

Ali vam nekateri trgovci zavračajo sprejem blaga, označenega po standardih, ki veljajo za drugo trgovsko verigo?

Našim strankam omogočamo etiketiranje blaga, s čimer poenostavljamo označevanje in sledenje blaga v distribucijski verigi. Etiketiramo embalažo različnih vrst blaga, od sadja in zelenjave do paketov lesa, pločevine, ipd.

Namen označevanja blaga je predvsem v lajšanju nadaljnjih procesov vzdolž logistične verige (predvsem hitrejše in natančnejše prepoznavanje blaga), ali pa lajšanje procesov pri končnem prejemniku (označevanje oz. deklaracije po lastnih standardih ali lokalnih predpisih). Pri določenih blagovnih skupinah se še vedno uporablja označevanje s sprejem, flomastrom ali voščenko, vse pogosteje pa se v ta namen uporabljajo profesionalne natisnjene etikete.

Sodobne rešitve etiketiranja gredo pogosto z roko v roki s črtno kodo in sodobnimi informacijskimi rešitvami. Etikete pretežno izdelujemo sami, lahko pa svoje dostavi tudi stranka. Ponudimo lahko od etiket na termo papirju (primerne predvsem za izdelke s hitrim obratom) do vodoodpornih na plastični foliji. Tiskajo se v eni barvi pri različnih ločljivostih, zajame pa se lahko besedilo iz TXT, XLS in XML datotek, grafika ali črtna koda. Najpogosteje izdelujemo etikete za majhne serije, npr. do 20 ponovitev ene etikete. Individualne pa tiskamo v primerih, kjer nastopajo serijske številke, črtne kode, ali podatki o lokaciji posameznih paketov, ipd. Etiketiranje izvajamo predvsem za stranke, ki prodajajo blago še pred njegovim prihodom, torej šele naknadno postane jasno, v katerem jeziku in po čigavem standardu ali blagovni znamki, se bo oblikovala deklaracija oz. nalepka.

Etiketiranje, Thermal Transfer, Thermal DirectSamolepilne etikete, Vodoodporna folija, Papir, Črtna koda, Označevanje
Prednosti etiketiranja:

  • enostavna in hitra izdelava etiket s pomočjo programske opreme za izdelovanje izpisov ali s pomočjo lastnih programskih rešitev
  • označevanje blaga z unikatno oznako, po kateri je možno blago v enaki embalaži zlahka razlikovati
  • na podlagi unikatne oznake (tudi v obliki črtne kode) je možno blagu slediti znotraj skladišča, pri pretovornih manipulacijah in v ostalih členih distribucijske verige
  • prenos zahtevanih podatkov iz različnih virov na etiketo ter iz etikete do končnega prejemnika
  • zagotavljanje besedila na etiketah v več jezikih glede na želje končnega prejemnika
  • s tehnologijo tiskanja »Thermal Transfer« se zagotavlja večja obstojnost besedila na etiketi.


KONTAKT


Sedež družbe:
Fersped, d.o.o.
Parmova 37
SI-1000 Ljubljana

Tel:
+386 1 300 71 00
+386 1 300 71 10
Fax:
+386 1 436 15 74

E-pošta:
info@fersped.siPOVPRAŠEVANJE


Izpolnite povpraševanje in nam ga pošljite, mi pa vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Vnesi povpraševanje


E-NOVICE


Prijavite se na e-novice
Ime:
E-pošta:

Fersped, d.o.o., Parmova 37, SI-1000 Ljubljana, tel: +386 1 300 71, +386 1 300 71 12, fax: +386 1 436 15 74