slo | eng
Domov >Administrativne storitve > Črtna koda & Komisioniranje
Črtna koda & Komisioniranje

Potrebujete enostaven, zanesljiv in cenovno dostopen način označevanja blaga?

Črtna koda ima dve bistveni funkcionalnosti, in sicer služi označevanju blaga ter njegovi širši sledljivosti. Začetki uporabe črtne kode pri nas segajo na področje popisa osnovnih sredstev, danes pa uporabljamo črtno kodo predvsem kot pomoč pri zajemu podatkov, identifikaciji blaga in njegovem lociranju v skladišču za potrebe naših strank.

Pri skladiščenju blaga omogočamo odčitavanje črtne kode z namenom kontrole prejetega blaga in ugotavljanja stanja zalog, z uvozom v namensko programsko opremo pa na enostaven, hiter in varen način zagotavljamo pravilne podatke za nadaljnje obdelave.

Črtna koda, etiketiranje, sledljivost, zajem podatkov, identifikacija, lociranjeS pomočjo odčitkov črtne kode lahko našim strankam zagotovimo odpreme blaga po v naprej določenem vrstnem redu in drugih kriterijih, prejetih iz naročil stranke. S pomočjo sodobnega čitalnika črtne kode in za ta namen razvite programske opreme tako zagotavljamo hitrejše in pravilne odpreme blaga po navodilih stranke ter poenostavljamo pripravo pripadajoče dokumentacije.

Za označevanje katerekoli vrste blaga lahko sami pripravimo samolepilne etikete, na katere dodamo vse želene podatke, vključno s črto kodo. Tako označeno blago lahko s čitalnikom črtne kode identificiramo sami ali pa naslednji subjekti v distribucijski verigi.

Prednosti uporabe črtne kode pri zajemu in označevanju podatkov:

  • z odčitavanjem črtne kode in samodejnim prenosom podatkov v bazo se izognemo zamudnemu ročnemu vnašanju podatkov, s tem pa tudi preprečujemo človeške napake
  • z uporabo črtne kode se določeni postopki avtomatizirajo
  • z odčitki črtne kode na zalogah blaga poenostavljamo kontrolo blaga v prihodu oz. stanje zalog
  • z uporabo črtne kode pri odpremah blaga in prenosom odčitanih podatkov v bazo se zagotavlja pravilnost in poenostavitev odprem po navodilih stranke
  • v namenski programski opremi lahko na podlagi odčitkov črtne kode in pozicij sledimo določenemu blagu.


KONTAKT


Sedež družbe:
Fersped, d.o.o.
Parmova 37
SI-1000 Ljubljana

Tel:
+386 1 300 71 00
+386 1 300 71 10
Fax:
+386 1 436 15 74

E-pošta:
info@fersped.siPOVPRAŠEVANJE


Izpolnite povpraševanje in nam ga pošljite, mi pa vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Vnesi povpraševanje


E-NOVICE


Prijavite se na e-novice
Ime:
E-pošta:

Fersped, d.o.o., Parmova 37, SI-1000 Ljubljana, tel: +386 1 300 71, +386 1 300 71 12, fax: +386 1 436 15 74