slo | eng
Domov >Administrativne storitve > Luška špedicija
Luška špedicija

Potrebujete poslovnega partnerja, ki vam na območju Luke Koper nudi vse vrste osnovnih in specialnih špediterskih storitev?

V poslovanju z Luko Koper ima Fersped v vlogi uveljavljenega mednarodnega špediterja mnogo prednosti na logističnem področju. Z Luko kot gospodarskim subjektom se pogajamo o vrstah storitev, ki se opravljajo na različnih terminalih, vsebino in ceno teh storitev pa določimo v medsebojnih pogodbah. V primerjavi s posamezno stranko imamo zaradi večjega obsega prometa z Luko možnost doseganja ugodnejših cen osnovnih in dodatnih luških storitev. Z Luko se glede na vrste blaga dogovarjamo o možnostih najema oz. uporabe skladiščnih prostorov ter o cenah skladiščenja blaga.

Luka Koper, špedicija, logistikaCMR, CIM, FBL, FCR, SDT
Ključno vlogo pri opravljanju storitev luške špedicije ima zanesljiv informacijski sistem za izdelavo dokumentov in izmenjavo podatkov z Luko ter povezanost luškega sistema z lastnimi programskimi rešitvami. Med temi sistemi poteka izmenjava podatkov v obliki luških dispozicij (vstop blaga, izstop blaga, dodatna dela) in nalogov za naročanje dela (nakladanje, razkladanje, pretovor, polnjenje in praznjenje kontejnerjev ter ostalih skladiščnih manipulacij).

Osnovne špediterske storitve v Luki se dopolnjujejo z dodatnimi deli oz. specialnimi storitvami, ki vključujejo nadzor kakovosti, pričvrščevanje tovora, embaliranje in pakiranje, etiketiranje, tehtanje in sortiranje, jemanje vzorcev, dezinfekcija, zaščita blaga pred škodljivci ter druga dodatna dela.KONTAKT


Sedež družbe:
Fersped, d.o.o.
Parmova 37
SI-1000 Ljubljana

Tel:
+386 1 300 71 00
+386 1 300 71 10
Fax:
+386 1 436 15 74

E-pošta:
info@fersped.siPOVPRAŠEVANJE


Izpolnite povpraševanje in nam ga pošljite, mi pa vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Vnesi povpraševanje


E-NOVICE


Prijavite se na e-novice
Ime:
E-pošta:

Fersped, d.o.o., Parmova 37, SI-1000 Ljubljana, tel: +386 1 300 71, +386 1 300 71 12, fax: +386 1 436 15 74