slo | eng
Domov >Železniška logistika > Železniški prevozi
Železniški prevozi

Železniški prevoz: z nami enostaven in učinkovit!

Fersped je največji železniški špediter v Sloveniji ter med večjimi na območju JV Evrope. Trdne poslovne vezi s Slovenskimi železnicami ter ostalimi železniškimi upravami in prevozniki, Luko Koper, cestnimi, pomorskimi in letalskimi prevozniki, ter priznanimi špedicijami doma, v ostalih evropskih državah in po svetu, zagotavljajo pomembno konkurenčno prednost. Našim strankam lahko ponudimo kakovostno in cenovno ugodne transportne storitve tako doma kot kjerkoli v tujini. Dolgoletne izkušnje, znanje in marljivost naših zaposlenih so ključ do vašega uspeha.

Nudimo vam vse storitve v:

  • notranjem prometu znotraj Slovenije
  • uvozu in izvozu
  • tranzitu čez Slovenijo
  • pri prevozih za Luko Koper in iz nje.

Vagoni za Trimo TrebnjeShimms vagon Fersped
Pokrivamo vse oblike prevoza (klasični, intermodalni, kombinirani), uporabnikom svetujemo optimalne logistične rešitve, kjer kot prioriteto vključujemo železniški transport. Prav tako našim strankam ponujamo razne inovacije in tudi financiramo naložbo v prevozna in prekladalna sredstva, transportne trakove in podobno.

Železnico kot ekološko najprimernejšega prevoznika, poskušamo vključevati kot osnovnega nosilca v transportni verigi, v katero po potrebi naših strank vključujemo ostala transportna sredstva kot dopolnilo k celoviti logistični ponudbi.

Skupaj z našimi predstavništvi v tujini in partnerji imamo še posebej dobro pokrite železniške prevoze v naslednje države: Hrvaško, Srbijo, Črno goro, Bosno in Hercegovino, Makedonijo, Kosovo, Madžarsko, Slovaško, Češko, Poljsko, Romunijo, Bolgarijo, Avstrijo, Italijo, Nemčijo, Ukrajino, Rusijo, Grčijo, Belorusijo, Gruzijo in Armenijo.

Vlak s kontejnerjemVagoni za DaewooKONTAKT


Sedež družbe:
Fersped, d.o.o.
Parmova 37
SI-1000 Ljubljana

Tel:
+386 1 300 71 00
+386 1 300 71 10
Fax:
+386 1 436 15 74

E-pošta:
info@fersped.siPOVPRAŠEVANJE


Izpolnite povpraševanje in nam ga pošljite, mi pa vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Vnesi povpraševanje


E-NOVICE


Prijavite se na e-novice
Ime:
E-pošta:

Fersped, d.o.o., Parmova 37, SI-1000 Ljubljana, tel: +386 1 300 71, +386 1 300 71 12, fax: +386 1 436 15 74