slo | eng
Domov >Pomorska logistika > Pomorska agencija
Pomorska agencija

Potrebujete agenta, ki ustreže vsem vašim zahtevam pri sprejemu in odpravah ladij na področju Luke Koper?

Kot pomorska agencija zastopamo naročnike naših storitev na področju Luke Koper. Opravljamo naloge promoviranja naročnikovih storitev, naloge rokovanja z vsemi vrstami tovora, ki vstopa ali izstopa iz tega področja, ter druge kompletne storitve. Ugodna lega Luke Koper nam omogoča pokrivanje pomorskih in kopenskih poti do skoraj vseh destinacij sveta.

Operativa se ukvarja s sprejemom in odpravo ladij, ki pristajajo v koprskem pristanišču. Za te ladje zagotavljamo vse potrebne storitve, kot so pilotaža, vleka ladij, privezovanje in odvezovanje ladij, oskrba posadke (medicinska oskrba, taxi prevozi, organizacija prihoda iz ladje in odhoda na ladjo, idr.), najem suhega doka, popravilo ladij, kot tudi komunikacijske, poštne in druge storitve.

Pomorska agencija
Agentura
Za ladjarje opravljamo tudi vse storitve, povezane z učinkovitim nakladanjem in razkladanjem, tako kontejnerskih kot klasičnih pošiljk v koprskem pristanišču (npr. izdaja nakladnic, manifestov, certifikatov in drugih dokumentov).

Pri opravljanju agencijskih nalog uporabljamo programsko opremo, ki se nenehno posodablja, tako da smo sposobni ladjarjem nuditi vse potrebne informacije v realnem času.

Fersped je član mednarodnih združenj FONASBA in BIMCO, lokalne Zveze pomorsko prometnih agencij Slovenije ter član kluba ITIC.KONTAKT


Sedež družbe:
Fersped, d.o.o.
Parmova 37
SI-1000 Ljubljana

Tel:
+386 1 300 71 00
+386 1 300 71 10
Fax:
+386 1 436 15 74

E-pošta:
info@fersped.siPOVPRAŠEVANJE


Izpolnite povpraševanje in nam ga pošljite, mi pa vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Vnesi povpraševanje


E-NOVICE


Prijavite se na e-novice
Ime:
E-pošta:

Fersped, d.o.o., Parmova 37, SI-1000 Ljubljana, tel: +386 1 300 71, +386 1 300 71 12, fax: +386 1 436 15 74