slo | eng
Domov >Pomorska logistika > Kontejnerska
Kontejnerska / FCL

Potrebujete kontejnerski prevoz blaga, obenem pa želite izkoristiti še množico dodatnih storitev?

V podjetju Fersped d.d. vam ponujamo celovite rešitve logistike kontejnerskih prevozov od »vrat do vrat« prek vseh svetovnih pristanišč. Z našimi pogodbenimi partnerji vam nudimo osebni stik, ne samo v Sloveniji, ampak na vseh celinah sveta.


Kontejnerji Ljubljana
Ladja s kontejnerji
Za vas bomo poiskali najugodnejše ladjarje, ozirajoč se na cene prevoza, zanesljivost, čas potovanja in razpoložljivost prazne opreme ter rezervirali ladijski prostor. Kontejnerje vam bomo dostavili pred vaše skladišče ali pa pripeljali v naša skladišča v Kopru, Ljubljani, Novi Gorici in Celju in vam organizirali odpremo. Prav tako je v pristaniščih natovarjanja in raztovarjanja možno polnjenje ali praznjenje kontejnerjev.

Z veseljem bomo za vas uredili vse carinske formalnosti v uvozu ali izvozu, po potrebi pa tudi hišno carinjenje. Organizirali vam bomo ostale specialne storitve, kot npr. fumigacija, kakovostna in količinska kontrola blaga, fitosanitarni ali veterinarski pregled, ipd.. Blago vam bomo zavarovali za transportne rizike ter posredovali pri morebitnih odškodninskih zahtevkih.

Prijazni in izkušeni sodelavci vam bodo hitro izdelali vso potrebno transportno dokumentacijo (B/L, FIATA B/L, FCR, CMR, idr.), na vašo željo pa vas bomo sproti obveščali tudi o gibanju kontejnerja.

Nikar ne odlašajte s kontaktom, tudi če so vaše potrebe še večje. Lahko nas pokličete, pošljete elektronsko pošto ali izpolnete obrazec za povpraševanje. Potrudili se bomo, da vam ustrežemo v celoti.KONTAKT


Sedež družbe:
Fersped, d.o.o.
Parmova 37
SI-1000 Ljubljana

Tel:
+386 1 300 71 00
+386 1 300 71 10
Fax:
+386 1 436 15 74

E-pošta:
info@fersped.siPOVPRAŠEVANJE


Izpolnite povpraševanje in nam ga pošljite, mi pa vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Vnesi povpraševanje


E-NOVICE


Prijavite se na e-novice
Ime:
E-pošta:

Fersped, d.o.o., Parmova 37, SI-1000 Ljubljana, tel: +386 1 300 71, +386 1 300 71 12, fax: +386 1 436 15 74